Seminář na téma komunikace s názvem: "SAI´s Communication Challenges"


Ve dnech 4. – 6. června 2014 pořádal NKÚ v Praze seminář se zaměřením na komunikaci, PR a média. Semináře se kromě českých zástupců zúčastnili odborníci z nejvyšších kontrolních institucí Estonska, Finska, Litvy, Lotyšska, Moldavska, Nizozemska, Polska, Řecka a Evropského účetního dvora.

Hlavními cíli semináře byla výměna zkušeností a vizí v oblasti externí i interní komunikace nejvyšších kontrolních institucí, využívání různých komunikačních kanálů, nástrojů a postupů v komunikaci a porovnání priorit v této oblasti. Součástí semináře byly rovněž workshopy a diskuze o zkušenostech s digitálními médii a o možnostech jejich dalšího využití pro účely nejvyšších kontrolních institucí, pro prezentaci výstupů z kontrol ad.

Více o semináři najdete na našem anglickém webu: https://www.nku.cz/en/about-us/conferences-seminars/seminar-on-sais-communication-challenges-2014-id8570/.

Odbor mezinárodních vztahů
Nejvyšší kontrolní úřad

tisk stránky

  • Účastníci semináře Účastníci semináře "SAI´s Communication Challenges" - Praha, červen 2014
  • Prezident NKÚ Miloslav Kala a tisková mluvčí NKÚ Olga MálkováPrezident NKÚ Miloslav Kala a tisková mluvčí NKÚ Olga Málková